Aatospaja uudisti ilmeensä ja julkaisi uudet www-sivut

Jo pitkään taka-alalla odotellut sivu-uudistus ja uuden ilmeen julkaisu, sekä uusi logo, tulivat vihdoin ajankohtaiseksi ja Aatospaja on avannut ensimmäisen version uusista sivuistaan. Sivut kehittyvät jatkossa vielä isoin askelin, sillä portfolio/työnäytteet tulevat saataville, englanninkieliset versiot sivuista julkaistaan ja sivuista tulee myöhemmin ns. responsiiviset, mikä käytännössä tarkoittaa parempaa luettavuutta ja käytettävyyttä mobiililaitteilla. Tämä kaikki tietenkin asiakasprojektien ehdoilla, eli asiakkaat ensin, sitten Aatospajan omat sivut – siksipä tässäkin uudistuksessa on kestänyt pidempään kuin alun perin olin ajatellut.

Uusi logo ja symboli AATOSPAJA-tekstin vieressä koostuu monista erilaisista elementeistä ollen kuitenkin yksinkertaisuudessaan monikäyttöinen. Kyselyjeni perusteella se viestittää monille erilaisia asioita, mistä olen ollut positiivisesti yllättynyt. Tämä kuvastaakin hyvin Aatospajan monimuotoisuutta ja mukautumiskykyä erilaisiin asiakkaiden tarpeisiin ja monimuotoisiin projekteihin. Uudesta logosta voi aistia esim. lappilaisuutta ja tuulahdusta Rovaniemestä. Aatospaja on Rovaniemeläinen yritys, muttei kuitenkaan paikkaan sidottu, vaan Aatospaja tekee töitä siellä missä kannettava on mukana ja Internet-yhteydet pelaavat mobiilisti tai kiinteästi. Aatospajan asiakaskuntakaan ei rajoitu ainoastaan Rovaniemeläisiin yrityksiin vaan asiakkaita on paitsi ympäri Suomea, myös eri puolilta maailmaa.

Tervetuloa siis vanhat ja uudet asiakkaat Aatospajaan – Täällä syntyy sinun visiostasi valmista! Ja jos sinulla ei ole visiota, niitäkin täällä syntyy!